×

Sporten in de buurt

 • Karting Genk/Eisden

  In de nabije omgeving liggen er twee kartingscircuits.Op 15 km ligt In Horensberg te Genk het grootste kartingscircuit van Europa.Op 6 km afstand is er in Eisden een indoorkarting.

  www.kartinggenk.be

 • Ontspanning door inspanning bij Sailcenter Limburg

  Je hoeft niet tot in je vakantie te wachten om even alles om jou heen te vergeten. Ga een dagje het water op in je eigen sloep, motorboot, zeilboot, kampeervlot, kano, waterfiets of supboard, heerlijk toch.

  www.sailcenterlimburg.com

 • Elektrisch varen op de Maasplassen

  De Maasplassen, in het meest Noord-Oostelijke puntje van Belgisch-Limburg en RivierPark MaasVallei, vormen een uniek kader voor een heerlijk dagje in de vrije natuur. De eenvoudige bediening en de zeer stille elektromotoren van onze vloot zorgen voor een geslaagde uitstap. Genieten verzekerd!
 • Terhills Cable Park

  In de Vilvertstraat in Dilsen-Stokkem is een waterskipark waar u kan leren waterskiën, wakeboarden en kneeboarden.

  Of wil u in zomerse sfeer relaxen aan de beach bar met een cocktail?

  In Terhills kan je ontspannen in een natuurlijke sfeer.

  Vilvertstraat – 3650 Dilsen-Stokkem

  www.terhillscablepark.be

 • Kajakken op de Maas

  Kajak Maasland biedt tochten per kajak, kano of raft aan op de Grensmaas in het nog ongerepte Limburgse natuurgebied. De tochten variëren van 3 t/m 21 km, met verschillende vertrek- en aankomstplaatsen. Extra aanbod onder meer voor scholen, scouting, groepen en bedrijven.

  Maasdijk z/n – 3620 Lanaken

  www.kajakmaasland.be

 • Fluisterbootjes

  De maasplassen ontdekken per stilsloep, electrische varen op de maasplassen

  De eenvoudige bediening, de zeer stille elekromotoren, de wind- en regendicht te maken tentconstructie en de luxe kussensets zorgen zeker voor een geslaagd uitstapje. De boten zijn per uur, per ochtend, per middag of per dag te huur en dit van 9.00 u tot 17.00 u.

  www.toerisme-dilsen-stokkem.be/doen/outdoorbeleving/waterbeleving/fluisterbootjes

 • Suppen

  Suppen is de nieuwe watersport die voor iedereen geschikt is. Staand op een board beweeg je je voort met een lange peddel. Wellicht is deze activiteit interessant voor uw gasten.

  Giliam Hermsen wil deze activiteit graag aanbieden aan kleine groepen mensen. Hij heeft in totaal 8 supboards en kan 7 mensen het water op meenemen. Voor grotere groepen kan er een wisselprogramma met wandelen gemaakt worden of kan hij meer supboards regelen tot een maximale groepsgrootte van 15 mensen. De locatie waar hij dit ga doen is op plas Herenlaak in Aldeneik (Maaseik).

  Bekijk hier de site van SupclubMaasvallei voor een toffe, sportieve ervaring.

  www.supclubmaasvallei.be

 • Waterski op de Maas

  Waterski is een sport die op de Zuid-Willemsvaart in Lanklaar, kan beoefend worden.
  De waterski is op wandelafstand van vakantiehuis MOMO

  Bekijk de website van watersport Dilsen